2014. május 22., csütörtök

Smoby Cotoons Pöttömkék 1. DVD , ÚJ - Jelenlegi ára: 650 Ft


Eladó -  állatszőr-, és dohányfüstmentes lakásból - a képeken látható ÚJ, bontatlan Pöttömkék - Otthon édes otthon címmel. A három részes mesesorozat első lemeze.
Aranyosak, picikék és nagyon kiváncsiak. Céljuk nem más, mint a világ felfedezése. Összetartanak, együtt bármire képesek, minden akadályt legyőznek, minden problémával megbírkóznak. Ők a Pöttömkék!
Minden epizód egy nagy kérdésre ad kielégítő választ és megoldást is egyben. A Pöttömkék válaszokat keresve átjárót nyitnak a világunkba és kedvük szerint jönnek-mennek az övék és a miénk között. Kitalálják, honnan jött a tojás vagy a méz. A tudásra vágyó kisgyerekek megtudhatják, hogy mi is az a ritmus, hogyan nőnek a virágok vagy, hogy minden állatnak van-e otthona. Arra is megtanít ez az elbűvölő sorozat, hogy mit tegyünk ha éppen senki sem tud velünk együtt játszani. Ez a fantasztikusan bájos, modern számítógépes animációt használó sorozat minden kisgyermek örök kedvence lesz vidám színei, hangulatos dallamai valamint lehengerlő humora miatt.
http: //www. youtube. com/watch? v=0Z-tgmNg1tM - csak idegen nyelvűt találtam, de a mese bemutatására megfelelő.
Eredeti csomagolásban, ajándéknak is kitűnő választás!
Az utolsó képeken látható termékek külön aukciókon érhetőek el!
Személyes átvétel helyszínei csak: Bp. XVIII. Ganzkertváros Kandó tér körül, egy héten egyszer 12 óra körül XIX. KÖKI Terminál.
Együtt postázás megoldható szilvasi_ felhasználóval!
Postaköltség: 510. -



Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2014-06-12 05:55
. Smoby Cotoons Pöttömkék 1. DVD , ÚJ - Jelenlegi ára: 650 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése