2014. május 23., péntek

ÚJ! Különleges mongol stílusú nyílvessző 6 db - Jelenlegi ára: 7 200 Ft

GYŰJTŐK FIGYELMÉBE! RITKASÁG!
Különleges, mongol stílusú, többszínű nyílvessző kézzel festett mintával, extra, sráfolt tollformával, különleges, kézzel faragott nockkal!
Immáron 15 éve készítek nyílvesszőket, túl vagyok a 600. 000-ik pálcán.
A kezem alól kikerülő darabok jelenleg is megtalálhatók a földkerekség  minden kontinensén, az Egyesült Államoktól Szaúd-Arábián és Kazahsztánon át Japánig bezárólag. Nemrég egy németországi kiállításon óriási sikert arattak a mongol vesszőink, bekerültünk vele egy előkelő német katalógusba. Az idei évben is már több hazai és nemzetközi rangos versenyt nyertek megrendelőink a mi vesszőinkkel.: )
Ez a vessző idei fejlesztésem és egyik büszkeségem. Rendkívül nagy távolságra repíthető. Idén szeptemberben Regölyben, Cziráki Viktor barátom tanyáján, 90 grain-es kúpheggyel szerelve, 40#-os kísérleti szaruíjból kilőve 220(! ) méterre repült el!
(Mindezt úgy, hogy sem az íj, sem a vessző nem kifejezetten távlövésre készült! )
A fenti vesszők különleges formájú, kézzel faragott nockkal készülnek, borovi fenyő fatesttel. 8, 8 mm-es átmérővel, pálcahossz: 28-32" (coll), tollhossz: 4, 5" (coll), toll felett bandázsolva. A toll eredeti sráfolt, festett pulykatoll.
A fatest többszínűre festett, többszörösen lakkozott, csíkozott, kézzel mintázott.
A hegyek lehetnek: csepp, field, bullet, kúp, választás, igény szerint. Van lehetőség történelmi, kovácsolt hegyekre is (mint a két utolsó képen), melyeket szintén mi készítünk saját kovácsműhelyünkben.
A fenti vessző/vesszők megrendelésre készülnek, bármilyen célra alkalmasak.
Saját kútfő, saját ötlet, tervezés és kivitelezés: )
Elkészítési határidő max. 2 hét.



Jelenlegi ára: 7 200 Ft

Az aukció vége: 2014-06-12 22:58
. ÚJ! Különleges mongol stílusú nyílvessző 6 db - Jelenlegi ára: 7 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése