2014. augusztus 26., kedd

Samsung S5530 800 mAh Akkumulátor - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kompatibilis: a névben szereplő telefontípushoz. A munkanapokon 12: 00 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárnak így az azt követő munkanapon kiszállításra kerülnek! Vatera vásárlási információkÜgyfélszolgálatunk elérhetőségeiről a megrendeléskor kiküldött emailben értesítjük. Telefonon és emailben munkanapokon 8-16 óráig várjuk megrendelőink hívását, megkeresését. FizetésElőreutalás esetén: A leütéstől számított 3 munkanapon belül kérjük átutalni a végösszeget (termék ára + szállítási költség)A termékek raktárról való postázása nem megrendelés, hanem az összeg beérkezésének sorrendjében történik, így kérjük csak akkor rendelje meg a terméket ha utalni is tud. Amennyiben nem utal 3 munkanapon belül vagy nem jelentkezik a vásárló úgy az 5. munkanapon értékeljük a tranzakciót.
Utánvét esetén: A megrendelés kézhezvételekor szükséges fizetni az MPL futárának. Szállítás (légpárnás borítékban, a kijelzőket és érintőpaneleket plusz karton védőcsomagolásban küldjük! )Előreutalás esetén: Az összeg beérkezésést követő munkanapon postázzuk a választott szállítási módnak megfelelően.
2000Ft. felett csak ajánlott, elsőbbségiként postázunk a bonyodalmak elkerülése érdekében. Utánvét esetén: A 12 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárnak így az azt követő munkanapon kiszállításra kerül! A 12 óra után leadott rendelések a következő munknapon kerülnek átadásra a futár részére, aki az azt követő munkanapon szállítja ki a megrendelését. GaranciaUtángyártott termékekre 30 nap, a gyári termékekre 365 nap garanciát adunk. Pénzvisszafizetési ill. cseregarancia minden termékünkre. Pixelhibára nem vállalunk garanciát, a visszaküldött hibás termékekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni ha szervízben lettek beszerelve és ezt igazolni tudják. A hibás termékek részünkre való visszaküldésének költsége a megrendelőt terheli.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2014-09-16 15:46
. Samsung S5530 800 mAh Akkumulátor - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése