2015. február 23., hétfő

Ökonet Q10 Extra 99mg 30 db - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Ökonet Q10 Extra 99mg 30 db
A Q10 koenzim nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban. Életünk során szervezetünk folyamatosan termel Q10-et, de az életkor előrehaladtával ennek mennyisége csökken. A Q10 enzim élettani hatásait számos kutatási eredmény igazolja. A Q10 részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok (szívizom, vázizom) energiaellátásában, antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.
A készítmény fogyasztása ajánlott jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor, túlterheléskor, a szervezet fokozott energiaigénye esetén, illetve idős korban.
Figyelmeztetés A tabletták közé helyezett nedvszívó tasak védi a terméket a levegő páratartalmától, ezért ne távolítsa el a dobozból, és ne egye meg, mert az egészségre ártalmas! Ne szedje a készítményt ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért fogyasztása vegetáriánusoknak is ajánlott.
Alkalmazási javaslat Adagolás Lehetőleg reggel, naponta 1 tablettát bő folyadékkal, étkezés után lenyelni


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2015-03-16 07:22
. Ökonet Q10 Extra 99mg 30 db - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése